Amazon Daily Quiz Answers & Flipkart Daily Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today: Flipkart Daily Quiz Answers Today

Hello Friends, Welcome to our site khabar4u. We would love to help you and we thank you for loving this site. So we have decided to post daily Amazon quiz answers and Flipkart quiz answers. So that you can answer all quiz questions correctly and can get exciting rewards from Amazon and Flikart. Amazon Quiz Answers Today Quiz.

When You are willing to earn money online then you must check this website daily. So that you can come to know earning apps and tips.

Khatabook Daily Quiz Answers: Win ₹1000 Per Day KB Quiz[Check Here]

Play Today’s  Amazon Quiz at 8 AM and Win Exciting Rewards.

Get Daily Amazon Quiz Answers Today Here. Today Amazon Quiz Answers. Answer all questions correctly about amazon daily and get offers from amazon. Details About Quiz See Below.

Get Daily Flipkart Quiz Answers Today Here. Today Flipkart Quiz Answers. Answer all questions correctly about Flipkart daily and get offers from Flipkart. Details About Quiz See Below.

Flipkart All Quiz Answers:

  • Fake or Not Quiz Answers
  • FYI Quiz Answers
  • Flipkart Daily Quiz Answers
  • Aage Kya Quiz Answers
  • Dum Sahi Hai Quiz Answers

Earlier we used to post Amazon Quiz Answers on the website but now we have decided to post answers on Telegram Channel for your better convenience.

Join Our Telegram Channel for Daily Quiz Answers of Flipkart and Amazon

Join Us on telegram

Join Our Telegram Channel For:

  • Amazon Quiz Answers
  • Flipkart Daily Quiz Answers
  • Flipkart Daily Video Quiz Answers
  • Khataboo Quiz Answers
  • Loot Deals
  • Recharge Offers
  • Blogs and etc.

 

Amazon Quiz Answers 26th Feb 2021 ~ Win Philips Air Fryer

Q1. In March 2021, Govt. of India plans to sell what in the 700, 800, 900, 1,800, 2,100, 2,300, and 2,500 MHz frequency bands?

Ans. Spectrum for 4G

Q2. Complete the title of the book recently released by Ravi Shastri: “India’s 71-Year Test: The Journey to Triumph in _______”?

Ans. Australia

Q3. Marking 50 years of the 1971 war, a 122-member contingent of which country’s Armed Forces participated in the 2021 Republic Day parade?

Ans. Bangladesh

Q4. In the version of the sport titled ‘League’, how many players are there in each team?

Ans. 13

Q5. What is the chemical formula for this common condiment?

Ans. NaCl

THANK YOU !!!

Amazon Quiz Answers 26th Jan. 2021 ~ Win Mealthy Multipot Programmable Electric Pressure Cooker.

Q1. The ATP Cup scheduled between February 1st- February 5th will feature the likes of Nadal and Djokovic, and would be held in which city?

Ans. Melbourne

Q2. Supposed to run between Mumbai-Ahmedabad, what is the E5 Series Shinkansen?

Ans. Bullet train

Q3. Reliance Industries Ltd has recently announced plans to set up the “world’s largest zoo,” where in India?

Ans. Jamnagar

Q4. These characters are part of which science fiction universe?

Ans. Star Wars

Q5. What type of cat is shown in the visual?

Ans. Persian Cat

Amazon Quiz Answers 25th Jan. 2021 ~ Win Rs 5000 Amazon Pay Balance.

Ques1.Which country recently became the first country in the world to approve the sale of lab-grown chicken meat?

Ans. Singapore

Ques2. The Minister for Petroleum & Natural Gas and Steel recently dedicated which basin, the 8th producing basin of India, to the nation?

 Ans. Bengal Basin

Ques3. US Vice president Mike Pence recently announced that the United State’s Space Force enlistees will be referred to as what?

Ans. Guardians

Ques4. Which of these clubs has the footballer featured in this visual NOT represented?

 Ans. Barcelona

Ques5. Which famous band was this singer part of?

Ans. Queen

Amazon Quiz Answers 24th Jan. 2021 ~ Win iPhone 12*.

Q1.From which country did Myanmar Navy acquire its first and only submarine – UMS Minye Theinkhathu?

Ans. India

Q2.In December 2020, President Bidya Devi Bhandari dissolved which country’s parliament amidst political turmoil?

Ans. Nepal

Q3. Jewar Airport is the newly proposed international airport in which Indian state?

Ans. Uttar Pradesh

Q4.What is the name of this famous sculpture?

Ans. David

Q5.Which fictional character wore this gauntlet and vaporized half of the living creatures in the universe?

Ans. Thanos

Amazon Quiz Answers 23rd Jan. 2021 ~ Win AmazonBasics Smart LED TV*.

Q1. 9-year-old Ella Kissi-Debrah is believed to be the 1st person in the UK to have what listed as the cause of death on the death certificate?

Ans. Air Pollution

Q2. Swarnim Vijay Mashaal’ was recently lit by PM Modi to commemorate the 50th anniversary of what?

Ans. Victory in Indo-Pakistan war of 1971

Q3. On December 21, 2020, a rare alignment which two planets, also known as a Great Conjunction, occurred?

Ans. Jupiter and Saturn

Q4. Name the dance form. (see Quiz Images in App)

Ans. Bharatanatyam

Q5. This professional football club is based in which City?

Ans. London

Amazon Quiz Answers 22nd Jan. 2021 ~ Win Rs.20,000* Amazon Pay Balance.

Q1. A number of residents of Hurling village spotted which rare animal (scientific name- Capricornis thar ) in the cold deserts of Spiti valley?

Ans. Himalayan serow

Q2. As per a recent ruling by the Court of Arbitration for Sport, which country cannot use its name, flag, and anthem at the next two Olympics?

Ans. Russia

Q3. Which tech giant teamed up with several major technology companies to form a new industry group called the “Modern Computing Alliance”?

Ans. Google

Q4. Which of these breads can’t be made using the techniques shown in the picture?

Ans. Roti

Q5. What is the name of this large-headed, short-tailed bird commonly found in the tropical region of Africa, Asia, and Oceania?

Ans. Kingfisher

THANK YOU !!!

Amazon Quiz Answers 21st Jan. 2021 ~ Win Philips Induction Cooktop*.

Q1. Which of these cricketers hit the first double century in the Test cricket in 2021?

Ans. Kane Williamson

Q2. Swadhinata Sarak is going to open in 2021 between India and which neighboring country?

Ans. Bangladesh

Q3. What new parameter has been added to UNDP’s Human Development Index-2020?

Ans. Planetary Pressures

Q4. Identify the famous fast-food chain?

Ans. KFC

Q5. In which of these movies did he NOT have a cameo?

Ans. Justice League

THANK YOU !!!

Amazon Quiz Answers 20th Jan. 2021 ~ Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance.

Q1. ICGS Saksham was built by Goa Shipyard Limited for whom?

Ans. Indian Coast Guard

Q2. What kind of service is eSanjeevani deployed nationally by the Ministry of Health & Family Welfare?

Ans. Telemedicine

Q3. The lotus, the peacock, and the banyan tree will be the main theme for what building, being constructed by Tata Projects Ltd?

Ans. New Parliament

Q4. They are the only big cat that live in groups. What is the group called?

Ans. Pride

Q5. By what name do we know this statue better?

Ans. The Thinker

You Can Find More Quiz Answers Easily on this Website Just Bookmark this website check regularly for new updates. When You are willing to earn money online then you must check this website daily. So that you can come to know earning apps and tips.

Recent Posts

Thanks for reading our post. For more, tips & tricks, fantasy apps, referral codes, free recharge tricks, Click Here.

 

Leave a comment