Menu Close

Today Khatabook Daily Quiz Answers: Earn Up To ₹1000 Daily KB Quiz

Today’s Khatabook Quiz Answers: Answer Quiz and Earn ₹1000

Hello Friends, Welcome to our site khabar4u. We would like to thank you for supporting us. We are here to help you in earning money via quizzes, refer & earn, offers, and many other kinds of stuff. So we have decided to post daily Today Khatabook quiz answers so that you can answer all quiz questions correctly and can earn up to ₹1000 Daily.

Guys as you know Khatabook is one of the best account managing apps. Khatabook started a daily quiz for their registered users. Their registered users can play KB quiz and earn up to ₹1000. Only Top 10 Winners can get up to ₹1000. The time limit for answering all questions in 60 seconds.

If you haven’t downloaded Khatabook yet download and play the quiz. Click Here.Khatabook Daily Quiz Answers

Signal App Review: Using WhatsApp have a look (WhatsApp vs Signal)

Play Today’s  Khatabook Quiz at 12 PM (Afternoon) and Win Exciting Rewards

Get Daily Khatabook Quiz Answers Here. KB Today Quiz Answers. Answer all questions correctly about Khatabook daily and3 get offers from Khatabook. Details About Quiz See Below.

Khatabook Quiz Answers

Quiz NameKhatabook Quiz/KB Quiz
Quiz Date02 March 2021
Quiz Time12 PM to 4 PM
No. of questions3 Questions
Time Limit60 Seconds
Winner Announcement DateSame Day at 7 PM
MandatoryKhatabook User
Khatabook Quiz PrizeUp to ₹1000 



Don’t Miss: Task Club Invite Code: Complete Task & Earn Min ₹24 Daily

Today Khatabook Quiz Answers: 02 March 2021

Q 1. Which Act divided legislative powers between the center and provinces?

Ans-  Government of India Act, 1935.

Q 2. Which article is related with “Abolition of Untouchability”?

Ans- Article 17.

Q 3. Constitution of India was adopted on?

Ans- 26 November 1949.

Support Farmers & Love Soldiers

FOLLOW US ON Facebook

Join Us on telegram
Join Our Telegram Channel and stay updated.

Khatabook Quiz Winning Proof and Khatabook Quiz Winning TrickClick Here

More Quiz Answers: Answer Quiz

Documents Needed for Khatabook Quiz Winner.

Some documents are needed to claim the prize of Khatabook if you are a winner of the KB Quiz. All documents and requirements are mentioned below.

  1. Complete Postal Address with PIN Code.
  2. Photograph.
  3. Age Proof.
  4. Residence Proof.
  5. Proof of Identity.
  6. PAN Card.

Terms & Conditions of Khatabook Quiz

  • The Quiz is being conducted by Khatabook.
  • Entry Fee for Quiz is Free.
  • The First Prize is ₹1000 for Khatabook Quiz (KB Quiz).
  • The Prizes are non-transferable.
  • Winners will be announced at 7 PM on the same day as the KB quiz.
  • Khatabook reserves the right to cancel the quiz.
  • Winners will be notified by SMS.

Proof of Khatabook Quiz Winner

A KB user wins ₹20 in the Khatabook quiz he shares his screenshots in email and thanks us. If you are also winning please comment.

  • Check your Play Quiz Section Daily after 7 pm.
  • You will see there your prize.
  • Click on collect now.
  • Link your account.
  • Withdraw your amount and it will be deposited in your bank account.
  • Usually, it takes only a few minutes to transfer money.Khatabook Quiz Winner

*Past Date Question Answers

Today Khatabook Quiz Answers: 01 March 2021

Q 1. The Salal Project is on the river

Ans-  Chenab.

Q 2. The only zone in the country that produces gold is also rich in iron is

Ans-  Southern zone.

Q 3. Which article in Indian constitution represents “Protection of interests of Minorities”?

Ans- Article 29.

 

Today Khatabook Quiz Answers: 21 Feb 2021

Q 1. First Woman President of UN General Assembly was-

Ans- Vijay Laxmi Pandit.

Q 2. Who is known as the “birdman of India”?

Ans- Salim Ali.

Q 3. Which ruler is credited for the spread of Jainism in Karnataka?

Ans- Chandragupta Mourya.

Support Farmers & Love Soldiers

 

Khatabook Quiz Answers: 15 Feb 2021

Q 1. Which state has the largest state?

Ans- Rajasthan.

Q 2. Which state has the largest population?

Ans- Uttar Pradesh.

Q 3. ———- is celebrated by Christians as the birth of Jesus Christ.

Ans- Christmas Day.

Support Farmers & Love Soldiers

 

Khatabook Quiz Answers: 14 Feb 2021

Q 1. The Monument of love “Taj Mahal” was built by:

Ans- Shahjahan.

Q 2. Valentine’s day celebration started by:

Ans- Roman.

Q 3. What do red Roses symbolize?

Ans- Love.

Support Farmers & Love Soldiers

 

Khatabook Quiz Answers: 09 Feb 2021

Q 1. Who has returned his Padma Vibhushan Award in protest to the Farm Bills?

Ans- Parkash Singh Badal.

Q 2. Who among the following has created the Logo of the Aadhar Card?

Ans- Atul Sudhakarro Pandey.

Q 3. Who is the Fortune’s Businessperson of the year 2020?

Ans- Elon Musk.

Support Farmers

 

Khatabook Quiz Answers: 06 Feb 2021

Q 1. When is the Earth Day celebrated?

Ans- 22nd April.

Q 2. Press Freedom Day is celebrated on

Ans- May 3.

Q 3. June 20 is celebrated as

Ans- Fathers Day.

 

Khatabook Quiz Answers: 04 Feb 2021

Q 1. The average of the first 10 even numbers is?

Ans- 11.

Q 2. In Banking terminology, NPA Means

Ans- Non-Performing Asset.

Q 3. ‘Sugam’ is a scheme launched for

Ans- Small tax payers.

 

Khatabook Quiz Answers: 03 Feb 2021

Q 1. Who was established the first cotton mill in Bombay.

Ans- Cowasjee Nanabhoy.

Q 2. In which year the Bombay High Court was established

Ans- 1862.

Q 3. Marathi Language Day is Celebrated on

Ans- 27th February.

Khatabook Quiz Answers: 31 Jan 2021

Q 1. What Indian city is the capital of two states?

Ans- Chandigarh.

Q 2. How many countries border India?

Ans- 7.

Q 3. Which of these is not a river of India?

Ans- Mekong.

 

Khatabook Quiz Answers: 29 Jan 2021

Q 1. The present forest area of India, according to satellite data is

Ans- Decreasing.

Q 2. The head quarters of Sahitya Akademi is at

Ans- New Delhi.

Q 3. The India’s highest annual rainfall is reported at

Ans- Mawsynram, Meghalaya.

Save Tree Plant Tree

 

Khatabook Quiz Answers: 26 Jan 2021

Q 1. Who is popularly known as “FATHER OF INDIAN CONSTITUTION”?

Ans- DR. BR Ambedkar

Q 2. Who Was the first president to hoist the flag on 26th Jan.

Ans- DR. Rajendra Prasad

Q 3. Which of these awards presented during the Republic day parade?

Ans- National Bravery Award

HAPPY REPUBLIC DAY

 

Khatabook Quiz Answers: 25 Jan 2021

Q 1. The Paithan (Jayakwadi) Hydro-electric project, completed with the help of Japan, is on the river

Ans- Godavari.

Q 2. The pass located at the southern end of the Nilgiri Hills in south India is called

Ans-   The Palghat Gap.

Q 3. Which of the following folk dance forms is associated with Gujarat?

Ans- Garba.

 

Khatabook Quiz Answers: 24 Jan 2021

Q 1. “Natya-Shastra” the main source of India’s classical dances was written by

Ans- Bharat Muni.

Q 2. “Dandia” is a poupular dance of

Ans-  Gujarat.

Q 3. The Words “Satyamav Jayate” inscribed below the base plate of the emblem of India are taken from

Ans- Mundak Upanishad.

 

Khatabook Quiz Answers: 23 Jan 2021

Q 1. ——— is the second largest lagoon in India.

Ans- Pulicat.

Q 2. Vaikom Muhammad Basheer is fondly remembered as the

Ans- Beypore Sultan.

Q 3. Who was the First Chief Minister of Kerala?

Ans- EMS Namboodiripad.

 

Khatabook Quiz Answers: 22 Jan 2021

Q 1. Red data book contains

Ans- Rare Plants and animals under threat.

Q 2. The Nehru Trophy Boat Race is held in ——- lake.

Ans- Punnamada.

Q 3. Which of the following dance is not a major in Kerala?

Ans- Yakshagana.

 

Khatabook Quiz Answers: 20 Jan 2021

Q 1.Hindi Diwas is celebrated on:

Ans- 14th September

Q 2. Khatabook has which of the following features:

Ans- All of these

Q 3.World Food Day is celebrated on:

Ans-16th Oct

 

Khatabook Quiz Answers: 17 Jan 2021

Q 1. Kumar Gandharva award of MP is associated with

Ans- Music.

Q 2. Laho and Baagla are popular folk dances of:

Ans- Meghalaya.

Q 3.Naropa is an annual festival of:

Ans-  Ladakh.

 

Khatabook Quiz Answers: 16 Jan 2021

Q 1. Which among the following is India’s first Expressway?

Ans- Mumbai-Pune Expressway.

Q 2. Brahmagiri Wildlife Sanctuary (BWS) is located in:

Ans- Karnatka.

Q 3. Rani Jhansi Marine National Park (RJMNP) is located in:

Ans-  Andaman and Nicobar Islands.

 

Khatabook Quiz Answers: 14 Jan 2021

Q 1. What is the Full form of DRDO?

Ans  Defence Research&Development Organisation.

Q 2.Which of the Punjab river is not a part of Punjab?

Ans- Kaveri

Q 3. Which is the most popular game of Punjab?

Ans-  Kabaddi

 

Today Khatabook Quiz Answers: 12 Jan 2021

Q 1. Which of the following states has the lowest literacy rate in India.

Ans- Andhra Pradesh.

Q 2.  Red Data Book contains

Ans- Rare Plants and Animals under threat.

Q 3.  The playing time(in seconds) of full version of the Indian National Anthem is

Ans- 52.

 

Khatabook Quiz Answers: 11 Jan 2021

Q 1. Where did Mahatma Gandhi establish the Sabarmati Ashram in 1916?

Ans- Ahemdabad.

Q 2. The Lakshadweep island situated in

Ans-  Arabian Sea.

Q 3. Where is the Indian Forest Research institute Located?

Ans- Dehradun.

 

Khatabook Quiz Answers: 10 Jan 2021

Q 1. When did Swami Vivekanand established the Ramakrishna Mission?

Ans- 1897.

Q 2. When did Gandhi launched the civil disobedience movement?

Ans- 1930.

Q 3. How many official languages are currently mentioned in the constitution?

Ans- 22.

 

Khatabook Quiz Answers: 09 Jan 2021

Q 1. Who has authored the famous book ‘Geeta Rahasya’?

Ans- Bal Gangadhar Tilak.

Q 2. Who composed Humayun Nama?

Ans-  Gulabdan Begum.

Q 3.  “Swaraj is our right to birth” the slogan was given by whom?

Ans- Bal Gangadhar Tilak.

 

Khatabook Quiz Answers: 08 Jan 2021

Q 1.  In which century was the printing press discovered?

Ans- 15th.

Q 2.  which of the following festivals is related to the state of Tamil Nadu?

Ans- Pongal.

Q 3.  In which city Surajkund fair is held?

Ans- Faridabad.

 

Khatabook Quiz Answers: 07 Jan 2021

Q 1. For which of the following discipline is Nobel Prize awarded?

Ans- All of the above.

Q 2. World Red Cros and the red crescent day is celebrated on?

Ans- 08th May.

Q 3. The sea route to India was discovered by

Ans- Portuguese.

 

RECENT POSTS

Thanks for reading our post. For more, tips & tricks, fantasy apps, referral codes, free recharge tricks, Click Here.

2 Comments

  1. vrey

    Hello, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boring?K I miss your super writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top